Norrbyggebyvägen 66 / Rånäs / Norrtälje

Välskött roslagsidyll - Norrbyggebyvägen 66

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
33 313
Boarea/biarea
130/40 kvm
Driftkostnad
27 302 kr/år
Tomtarea
4 670 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-11-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrbyggebyvägen såldes av oss 2014-11-09. Se alla våra försäljningar i Rånäs samt även på Norrbyggebyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rånäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktig roslagsidyll! Lantligt läge, charmigt och välskött med en mysigt trädgård. I huset finns flera fungerande eldstäder såsom vedspis i köket, braskamin i vardagsrummet och öppen spis i allrummet på övre plan. Boa ca 130 kvm plus bia ca 40 kvm fördelat på 4 rok. Tillbyggd groventré med tvättstuga och badrum med bastu. Nytt tak. Övriga byggnader består av uthuslänga (med plats för en bil bla), gäststuga, trädgårdsförråd samt jordkällare Stor tomt om hela 4740 kvm, ev. är avsstyckningsbar.

Gångavstånd till badplats i Gavel-Långsjön, nära motionsspår med belysning, vackra omgivningar och svampskogen inpå knuten. Buss 648 trafikerar området. Närmaste tätort är Rimbo, ca 9 km, med skolor, affärer mm. Skola även i Rånäs 0-6. Pendlingsavstånd till Stockholm ca 6,5 mil, Uppsala ca 5 mil och Norrtälje ca 3 mil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.