Ubby-Långsjövägen 15 / Gottröra - Abrahamsby / Rånäs / Norrtälje

Åretruntstandard - Hummelbol

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
136 486
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
30 238 kr/år
Tomtarea
2 241 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan delvis källare, delvis krypgrund
Såld
2014-05-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ubby-Långsjövägen 15 såldes av oss 2014-05-21. Se alla våra försäljningar i Rånäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gottröra - Abrahamsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mysigt hus i Hummelbol där du kan välja att bo åretrunt eller nyttja som fritidsbostad hela året. Huset rymmer 4 rok, varav 3 sovrum. I huset finns wc och eldstad och är placerat på en öppen och solig tomt med fina gräsytor och med ett kort promenadavstånd till en barnvänlig badplats vid Ubby-Långsjön. Övriga byggnader på fastigheten består av varmgarage, gäststuga, lekstuga samt växthus.

Hummelbol och Abrahamsby är gamla uppvuxna fritidshusområden belägna intill sjön Ubby-Långsjön. Många i området har ägt sina fritidshus länge. Området är mycket lugnt, ligger mitt i naturen omgivet av sjö, skog och stora strövområden med bra svamp- och bärmarker. Lanthandel finns på cykelavstånd i byn sommartid. Några km till ädelfiske i Örsjön. Motorbåt är inte tillåtet att använda i Ubby-Långsjön.

Pendlingsavstånd cirka: Stockholm 70 km, Arlanda 35 km, Uppsala 50 km och Norrtälje 40 km. Närmaste tätort är Rimbo med livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och restauranger. Livsmedel och bensinmack finns i Gottröra. Området trafikeras av buss 646.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.