Ubby-Långsjövägen 15

Ubby-Långsjövägen 15

Slutpris

995 000 kr


Gottröra - Abrahamsby— Rånäs— Norrtälje

Ubby-Långsjövägen 15


Slutpris
995 000 kr

Gottröra - Abrahamsby— Rånäs— Norrtälje

Åretruntstandard - Hummelbol

Välkommen till ett mysigt hus i Hummelbol där du kan välja att bo åretrunt eller nyttja som fritidsbostad hela året. Huset rymmer 4 rok, varav 3 sovrum. I huset finns wc och eldstad och är placerat på en öppen och solig tomt med fina gräsytor och med ett kort promenadavstånd till en barnvänlig badplats vid Ubby-Långsjön. Övriga byggnader på fastigheten består av varmgarage, gäststuga, lekstuga samt växthus.

Hummelbol och Abrahamsby är gamla uppvuxna fritidshusområden belägna intill sjön Ubby-Långsjön. Många i området har ägt sina fritidshus länge. Området är mycket lugnt, ligger mitt i naturen omgivet av sjö, skog och stora strövområden med bra svamp- och bärmarker. Lanthandel finns på cykelavstånd i byn sommartid. Några km till ädelfiske i Örsjön. Motorbåt är inte tillåtet att använda i Ubby-Långsjön.

Pendlingsavstånd cirka: Stockholm 70 km, Arlanda 35 km, Uppsala 50 km och Norrtälje 40 km. Närmaste tätort är Rimbo med livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och restauranger. Livsmedel och bensinmack finns i Gottröra. Området trafikeras av buss 646.


Referensnummer
136 486
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
30 238 kr/år
Tomtarea
2 241 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan delvis källare, delvis krypgrund
Såld
2014-05-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.