Källstigen 9 / Riala / Norrtälje

Tomt nära bad i välskött och trevligt område

Slutpris
420 000 kr
Driftkostnad
4 000 kr/år
Tomtarea
2 708 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE SPERSBODA 1:219
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna tomt på källstigen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på källstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av källstigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor, orörd tomt om 2 708 m² där alla möjligheter finns för det perfekta boendet året runt eller för fritidsändamål. Fint, välskött bad med omklädningsrum, grillplats och matplaster finns vidi sjön Trehörningen ca 900 m bort, badet har sandstrand för de små och flytbrygga med hopptorn för de lite större barnen. En badholme finns en bit ut i sjön och nås enkelt med en sim- eller båttur. Samfälligheten har en båtbrygga där det finns möjlighet att hyra båtplats. Området har flera markerade stigar som underhålls löpande och gör det lätt att ta sig ut i skog och mark. Fastigheten har en mycket väl fungerande samfällighet som bidrar till den trivsamma atmosfären i området. Åretruntvatten finns tillgängligt genom servitut i grannens djupborrade brunn. Sommarvatten finns på området. Bredband är under projektering.

Busshållplats för SL-buss finns endast tre km från tomten. En ICA-butik finns i Bergshamra ca 1,7 mil bort.

Till vackra, idylliska Wira-bruk med historiska gårdar är det fem km och Ljusterös färjeläge med restaurang och kiosk finns endast tio km bort.

Ser tomten spännande ut? Åk gärna förbi och titta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.