Abrahamsbyvägen 99

Abrahamsbyvägen 99

Slutpris

1 625 000 kr


Abrahamsby— Rimbo— Norrtälje

Abrahamsbyvägen 99


Slutpris
1 625 000 kr

Abrahamsby— Rimbo— Norrtälje

Nyrenoverat fritidshus med sjönära läge

Välkommen till Abrahamsby och detta nyrenoverade och vinterbonade fritidshus på ca 60 kvm med stor altan om 50 kvm, två sovrum samt öppen planlösning på en insynsskyddad och stor trädgårdstomt om 3 274 kvm med angränsande betesmarker för hästar. Godkänt förhandsbesked på nybyggnation av fritidshus på fastigheten finns.

Huset har totalrenoverats sedan 2020 till dagens standard och krav och har ett modernt och fullutrustat kök, med ljusa färger och fönster. Vidare finns en matplats för 4-5 personer som leder ut mot den öppna planlösningen och vardagsrummet där möjlighet att sätta in en braskamin finns. Det nyrenoverade badrummet har WC, dusch handfat med kommod och spegel samt förberett för tvättmaskin. Två bra sovrum, ett större med plats för förvaring samt ett mindre.

Den soliga öppna tomten har fri utsikt över ett skogsparti, stor lättskött gräsmatta med fåtal träd och buskar. Stor altan i västerläge med god förvaring under för t.e.x gräsklippare. En bit ifrån huset finns ett trädäck med framdragen el, för en ev jacuzzi. Fiber finns i området.

Nyrenoverad gäststuga om ca 12 kvm samt verktygsbod/vedbod om ca 5 kvm.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat området vilket gör att det inte finns någon begränsning på byggrätt, utan bygglov söks hos Norrtälje kommun.

På 10 min promenad avstånd når du ner till ett fint och välskött bad med strand och bryggor.

I Gottröra ca 20 min bort finns en mindre mack, där du kan tanka och handla basvaror. Inom 25 mins bilfärd finns bra närservice i både Almunge och Rimbo. För den golf intresserade finns Johannesbergs Golfkubb samt Grönlunds Golfklubb. Bygden bjuder även på kulturhistoriska byggnader som Mörby slottsruin och Fasterna kyrka samt Rånäs Slott. Det finns både permanent- och fritidsboende i området. Till Uppsala är det ca 4 mil, Norrtälje ca 4 mil och till Stockholm är det ca 7 mil.

Chans till att förvärva ett underbart vinterbonat fritidsboende i lugnt och fridfullt område.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
1 750 kr/år
Tomtarea
3 274 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Abrahamsbyvägen såldes av oss 2022-08-04. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Abrahamsbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.