Ekuddsslingan 51

Ekuddsslingan 51

Slutpris

1 385 000 kr


Ekudden— Rimbo— Norrtälje

Ekuddsslingan 51


Slutpris
1 385 000 kr

Ekudden— Rimbo— Norrtälje

Ett smultronställe i vackert kulturlandskap med badsjö inom gångavstånd

Välkomna till en härligt tomt om 1 555 kvm inbäddad i ett vackert kulturlandskap med fin vy över omgivningarna. Trevligt fritidshus om ca 60 kvm som är inrett i ljusa färger med två sovrum och ett arbetskök med matplats för 6-8 personer samt större vardagsrum med eldstad. Badrum med dusch, tvättmaskin och separett toalett. Stort uterum undertak med trätrall och plats för sittmöbler i soligt läge. Sidobyggnad i form av garage om ca 30 kvm med snickarbänk och betonggolv, samt ett inrett större gästrum med flertal sovplatser och en avskild uteplats.

Plan tomt med gräsmatta, varierande träd samt trädgårdsväxter och ett mindre växthus för den odlings intresserade. Härlig och stor badplats vid Vängsjön med badbrygga, badhytt samt sandstrand bara 250 meter bort.

I Gottröra finns macken där du kan tanka och handla basvaror. Inom 25 mins bilfärd finns bra närservice i Almunge och Rimbo. För den golfintresserade finns Johannesbergs Golfklubb samt Grönlunds Golfklubb. Bygden bjuder även på kulturhistoriska byggnader som Mörby slottsruin och Fasterna kyrka samt Rånäs Slott. Det finns både permanent- och fritidsboende i området. Till Uppsala är det ca 4 mil, Norrtälje ca 4 mil och till Stockholm är det ca 7 mil.

Missa inte chansen att förvärva ett trivsamt fritidshus på vacker trädgårdstomt med vy över vackert kulturlandskap.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
21 579 kr/år
Tomtarea
1 555 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-10-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ekuddsslingan såldes av oss 2022-10-06. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Ekuddsslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.