Frubolsvägen 14 / Rimbo / Norrtälje

Naturskönt beläget med två små fina hus på plan lättskött tomt.

Slutpris
800 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
12 100 kr/år
Tomtarea
2 073 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Frubolsvägen såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Frubolsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frubolsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett lugnt och naturskönt fritidshusområde med fin badsjö i närområdet. Plan lättskött natur och trädgårdstomt med gräsmatta. Fastigheten har två hus i gott skick med en totalyta om 77 kvm.
Hus 1 om 44 kvm är inrett med storstuga och kök i öppen planlösning. Köket har moderna vitvaror bra arbetsytor/barhäng. Centralt placerad gjutgärnskamin sprider behaglig värme i huset. Ett sovrum med plats för två sängar. Stor altan i soligt söderläge. Hus 2 om 32 kvm är inrett med ett gästrum samt stort förråd och ett badrum med duschhörna och toppmatad tvättmaskin samt ingång till förrådsdel. På hörnet av huset finns ingång till torrwc med separett. På tomten finns även två förrådsbodar för trädgårdsredskap.

I närområdet har du Gottröra macken där du kan tanka och handla basvaror. Inom 25 mins bilfärd finns bra närservice i Almunge och Rimbo. Till Uppsala är det ca 4 mil och till Stockholm är det ca 7 mil. För den golfintresserade finns Johannesbergs Golfkubb samt Grönlunds Golfklubb inom ca 15 minuters bilfärd.

Välkommen till ett litet smultronställe i vackra Roslagen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.