Långa Bryggans Väg 5

Långa Bryggans Väg 5

Slutpris

1 550 000 kr


Gottröra - Abrahamsby— Rimbo— Norrtälje

Långa Bryggans Väg 5


Slutpris
1 550 000 kr

Gottröra - Abrahamsby— Rimbo— Norrtälje

Huset med det lilla extra

Välkommen till ett mycket fint och speciellt hus, nätt och välskött för en kravlös tillvaro. Mysig och insynskyddad trädgård med rejält pooldäck med uppvärmd pool i sydväst, plana öppna gräsytor, blommor och fruktträd. Entréplanet rymmer husets vardagsrum med burspråk och en vitmurad braskamin i öppen planlösning med köket som också har ett burspråk vid matplatsen, hemtrevligt kök, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med dusch och wc. På övre plan finns två rum varav ett sovrum och ett allrum alt. sovrum med takkupa och utgång till balkongen. Övriga byggnader på fastigheten består av en toppenfräsch vedeldad bastustuga, lekstuga, gäststuga, två förråd och carport. Det här huset passar dig som är kräsen och letar efter huset som har det "lilla extra". I detta hus bor du bekvämt sommar som vinter.
Har du barn hittar de snart kompisar i området eller nere vid badplatsen några hundra meter från huset.

Abrahamsby är ett gammalt uppvuxet fritidshusområd beläget intill sjön Ubby-Långsjön. Många i området har ägt sina fritidshus länge. Området är mycket lugnt, ligger mitt i naturen omgivet av sjö, skog och stora strövområden med bra svamp- och bärmarker. Lanthandel och minigolfbana finns på gångavstånd i byn sommartid. Några km till ädelfiske i Örsjön. Ett par hundra meter från huset stannar buss 648 som trafikerar området.


Referensnummer
32 265
Boarea
61 kvm
Driftkostnad
17 787 kr/år
Tomtarea
1 870 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.