Långa Bryggans Väg 5 / Gottröra - Abrahamsby / Rimbo / Norrtälje

Huset med det lilla extra

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
32 265
Boarea
61 kvm
Driftkostnad
17 787 kr/år
Tomtarea
1 870 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Långa Bryggans Väg 5 såldes av oss 2014-10-09. Se alla våra försäljningar i Rimbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gottröra - Abrahamsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket fint och speciellt hus, nätt och välskött för en kravlös tillvaro. Mysig och insynskyddad trädgård med rejält pooldäck med uppvärmd pool i sydväst, plana öppna gräsytor, blommor och fruktträd. Entréplanet rymmer husets vardagsrum med burspråk och en vitmurad braskamin i öppen planlösning med köket som också har ett burspråk vid matplatsen, hemtrevligt kök, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med dusch och wc. På övre plan finns två rum varav ett sovrum och ett allrum alt. sovrum med takkupa och utgång till balkongen. Övriga byggnader på fastigheten består av en toppenfräsch vedeldad bastustuga, lekstuga, gäststuga, två förråd och carport. Det här huset passar dig som är kräsen och letar efter huset som har det "lilla extra". I detta hus bor du bekvämt sommar som vinter.
Har du barn hittar de snart kompisar i området eller nere vid badplatsen några hundra meter från huset.

Abrahamsby är ett gammalt uppvuxet fritidshusområd beläget intill sjön Ubby-Långsjön. Många i området har ägt sina fritidshus länge. Området är mycket lugnt, ligger mitt i naturen omgivet av sjö, skog och stora strövområden med bra svamp- och bärmarker. Lanthandel och minigolfbana finns på gångavstånd i byn sommartid. Några km till ädelfiske i Örsjön. Ett par hundra meter från huset stannar buss 648 som trafikerar området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.