Österledingeslingan 13

Österledingeslingan 13

Slutpris

2 320 000 kr


Addeboda— Rimbo— Norrtälje

Österledingeslingan 13


Slutpris
2 320 000 kr

Addeboda— Rimbo— Norrtälje

En oslipad diamant med sjöglimt

Vill du se en glimt av sjön Addarn? Här finns fastighet som gör det möjligt att se en glimt av Addarn. Med lite kärlek och omtanke kan Österledingeslingan 13 utvecklas till ett personligt och bekvämt boende sommar som vinter. På en orörd, mestadels plan, trädgårdstomt med skogspartier sätter endast kreativiteten gränser för vad du kan skapa. Här finns möjlighet att utveckla en tomt helt efter egna önskemål, allt från trädgårdsland och rabatter till boulebana eller golfgreen. Möjligheten att spendera en stor del av livet i Addeboda är utmärkta tack vare närheten till E18 då bland annat Norrtälje, Rimbo och Åkersberga ligger på bekvämt pendlaravstånd. Från fastigheten är det endast ca 300 m till en fin badplats med brygga och från tomten ner till vattnet är det drygt 100 m.

Här möter du 70-talscharm när den är som bäst, huvudbyggnaden har en mycket bra och praktisk planlösning som erbjuder hela tre sovrum. Via entrén kommer du in i hallen som har gott om plats för både ytterkläder och skor. Hallen leder vidare in till matplatsen och köket, från hallen nås också ett av sovrummen. Vardagsrummet är stort och har fönsterpartier efter rummets långsida ner mot sjön, här är också utgången till altanen under tak. Fönster i tre väderstreck gör vardagsrummet ljust, till det kommer ett vackert furugolv som förhöjer den positiva känslan. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp men även matbord eller förvaringsmöbel, allt efter eget önskemål. Köket är av äldre modell men har allt vad som behövs för att klara vardagen med spis, kyl och frys samt varmt och kallt vatten. Mellan kök och matplats finns en bardisk med överskåp som tidstypisk avdelare. Det finns re sovrum , varav ett med plats för dubbelsäng, där alla är utrustade med garderober, även här lyser det praktiska tänkandet igenom. Badrummet har även det 70-talscharm och är utrustat med vattentoalett, dusch, tvättställ och badrumsskåp samt varmvattenberedare.

Fastigheten ligger i ett område där en Samfällighetsförening sköter vägarna sommar som vinter, föreningen sköter även åretruntvattnet liksom sommarvattnet, badstranden och tennisbanan. Det går bra att ha båt i Addarn som förtöjs vid strandkanten.

Norrtälje ligger endast 15 minuter bort, ca 17 km och till närmaste buss är det ca 2 km.


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
14 592 kr/år
Tomtarea
1 932 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.