Österledingevägen 9

Österledingevägen 9

Slutpris

3 360 000 kr


Östra Ledinge— Rimbo— Norrtälje

Österledingevägen 9


Slutpris
3 360 000 kr

Östra Ledinge— Rimbo— Norrtälje

Lantligt belägen villa med garage/stall på fastighet om 8150 kvm.

Välkommen till lantligt belägen fastighet med direkt närhet till pendelbuss vid Östra Ledinge söder om Norrtälje. På fastigheten finner ni en villa från 1940-talet samt ett stall/garage på stor tomt om 8150 kvm. Villan är inredd med tre sovrum och ett stort sällskapsrum samt kök och ett nyrenoverat badrum. Huset har hel källare samt en oinredd vind med rejäl takhöjd. Nuvarande garagebyggnad nyttjades tidigare som stall. Tomten har gräsmatta invid huset och den är delvis inramad av trädgårdshäck. Resterande tomt har luftigt placerade tall och björkträd. Fastigheten har två adresser, Österledingevägen 9 och 11. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Inom cykelavstånd finns fin badsjö, Addarn.

Bo på landet med suveräna pendlingsmöjligheter till närliggande centralorter samt Stockholm och Uppsala. Till Pendlarbussen är det endast 500 meter med tät turtrafik vid Ledinge Trafikplats som tar dig till Norrtälje alternativt Stockholm. Det är ca 5 km till Finsta där buss går till Uppsala via Rimbo.

Missa inte chansen att förverkliga er dröm om ett boende på landet med många möjligheter med pendlingsavstånd till Stockholm.


Boarea/biarea
130/103 kvm
Driftkostnad
36 142 kr/år
Tomtarea
8 150 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-01-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Österledingevägen såldes av oss 2022-01-20. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Österledingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.