Rialavägen 662

Rialavägen 662


Finsta— Rimbo— Norrtälje

Rialavägen 662



Finsta— Rimbo— Norrtälje

Liten hästgård med skogshage och stall samt belyst ridbana. Charmigt hus från 1939.

Välkommen till lantligt belägen fastighet om 9084 kvm tomt som nuvarande ägare disponerar för hästar. Charmigt hus från sent -30 tal renoverad med tidstypiska detaljer som golvtiljor, vackra spegeldörrar och fina köksdetaljer. Huset rymmer två till tre sovrum. Köket är vackert renoverat med ljusa köksluckor och vackra trägolv. Modern maskinpark med kyl/frys/diskmaskin och spis med glaskeramikhäll samt fläktkåpa. Alla rum har fönster i två väderstreck vilket ger ett vackert ljusflöde. Till ett av sovrummen har man ett wc rum med handfat. Vardagsrummet har en modern braskamin som ger ett behagligt värmetillskott. Trappuppgång från vardagsrum till rymlig förrådsvind med utvecklingsmöjligheter. Källarplanet är inrett med ett sovrum samt ett nytt elegant badrum med wc, dusch och sittbadkar i trä. Här finns även tvättstuga, förrådsutrymmen och pannrum med el/pelletspanna med automatfyllning. Trädgård med vacker stensättning vid huset samt två stenbelagda uteplatser varav ett med trädgårdspaviljong.

Tomten har två skogshagar med ligghall för tre hästar. Stall med två boxplatser för häst samt provisorisk box för ponny samt foderkammare och sadelkammare samt ytterligare förrådsbyggnader. Dränerad ridbana med belysning. Nuvarande ägare hyr intilliggande beteshage om ca 1 hektar. Gott om plats för maskinpark. Viltsäkrad höns/kanin/hundgård.

Bo på landet med suveräna pendlingsmöjligheter till närliggande centralorter samt Stockholm och Uppsala. 400 m till SL-buss som tar dig till Norrtälje alternativt Söderhalls trafikplats. 2 km till busshållplats vid Ledingeavfarten och pendlarparkering. 2 km till Finsta där buss går till Uppsala via Rimbo.

Missa inte chansen att förverkliga er dröm om ett boende på landet med djur och trädgård med pendlingsavstånd till stan!


Boarea/biarea
65/70 kvm
Driftkostnad
39 821 kr/år
Tomtarea
9 084 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rialavägen såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Rimbo samt även på Rialavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.