Tomtebovägen 43 / Rimbo - Centralt / Rimbo / Norrtälje

Villa centralt Rimbo - Tomtebovägen 43

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
142 650
Boarea/biarea
87/87 kvm
Driftkostnad
29 128 kr/år
Tomtarea
961 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-01-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Tomtebovägen 43 såldes av oss 2014-01-26. Se alla våra försäljningar i Rimbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rimbo - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa med fint läge i populärt villaområde på en lugn återvändsgata. Huset har en totalyta om 174 kvm fördelat på två plan med 3-4 sovrum, sällskapsytor och gott om förvaring. Fin plan trädgårdstomt med frukträd och planteringar. Inglasat uterum, balkong och altandäck med pool. Fristående varmgarage, redskapsbod samt förråd. Låga driftskostnader med bergvärme installerat 2006. Öppen spis finns i gillestugan. Endast några minuters promenad ner till mysig badplats och fina promenadstråk längs Långsjön. Nära också till sporthallen Arkadien (ishall), affärer och bussar i centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.