Jägarstigen 2

Jägarstigen 2

Slutpris

2 650 000 kr


Salem— Rönninge

Jägarstigen 2


Slutpris
2 650 000 kr

Salem— Rönninge

Br radhus med gavelläge i barnvänligt och populärt område!

Varmt välkomna till detta välplanerade radhus belägen i idylliskt område med självklar grannsämja där hela familjen kommer ha det lätt att trivas!

Disponerat på två plan finns fyra sovrum och två badrum ( totalrenoverade 2014). Stort kök som inspirerar till matlagning och trevliga familjemiddagar. Vardagsrummet erbjuder ytor där hela familjen får plats och har ett härligt ljusinsläpp. På nedre plan når man ut till den uppskattade uteplatsen med lättskött gräsmatta och altan under tak. Radhuset är i behov av ytskiktsrenovering.

Som boende i föreningen är du garanterad p-plats och praktiskt förråd i länga ingår.

Brf. Salemstaden har ett centralt läge i Salem. Salems inomhuscentrum med kommersiell och offentlig service finns inom bekvämt gångavstånd. Salem Centrum är ett litet, mysigt centrum där du finner banker, systembolag, resturanger, butiker och service för ditt vardagliga behov.

Bebyggelsen i Salem är huvudsakligen låghus och gruppbebyggda småhus. Bostadsområdena är bilfria, gång- och cykeltrafikanter har bilfria småvägar som genomkorsar hela Salem. Skolor, barnstugor och liknande allmänservice finns inom eller i närheten av stadsdelen. Familjevänlig bad- och friskvårdsanläggning med brett utbud finns mitt i Salems centrum med gym, 25-metersbassäng, gruppträning, cykel, simskola, solarium, sporthall och gymnastik

Bussar trafikerar Salem för lokal trafik och till/från pendeltågstation i Rönninge och Tumba samt tunnelbanan i Hallunda. I högtrafik finns även direktbussar till/från Stockholm. Bra tågförbindelser med Stockholms city och närhet till E4:an. Med tåg, buss eller bil når man Stockholms city på ca 30 minuter.


Boarea
120 kvm
Avgift
5 537 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-07

Mäklarhuset Huddinge

Denna radhus på Jägarstigen såldes av oss 2022-11-07. Se alla våra försäljningar i Rönninge samt även på Jägarstigen.

Boka värdering

Titti Niesen

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.