Drottningvägen 49

Drottningvägen 49

Slutpris

2 250 000 kr


Rosersberg— Sigtuna

Drottningvägen 49


Slutpris
2 250 000 kr

Rosersberg— Sigtuna

Helrenoverad tvårumslägenhet med radhuskänsla!

Nu finns en möjlighet att förvärva en lägenhet som är i absolut toppskick i det populära området Viggeby, Rosersberg. Läget är perfekt med gångavstånd till allt som Rosersbergs villastad har att erbjuda i form av affärer, kommunikationer, skolor och naturområden.

Lägenheten, som ger en radhuskänsla, är belägen på markplan med egen tomtdel i tre väderstreck. Lägenheten är som nämnts ovan i absolut toppskick då den näst intill totalrenoverats under perioden december 2021 till maj 2022.

Du möts på Drottningvägen 49 av en tät tuijahäck som ger totalt insynsskydd på den väl tilltagna stenlagda framsidan. När du sedan kommer in i lägenheten möts du av en välkomnande, rymlig hall och där ser du det då helt nylagda ekparkettsgolv vilket löper genom hela lägenheten som ger den en gedigen känsla.

Till vänster direkt finner du ett fräscht badrum med toalett, dusch och tvättmaskin.

In till höger från hallen stiger vi in i köket, som också det, under perioden redan nämnts, totalrenoverats. Även vitvarorna är också helt nya och den som förvärvar denna lägenheten blir den första att laga en måltid i detta vackra kök. Köket går i vitt och ljust grått med genomtänkta detaljer. Ljusinsläppet i köket är riktigt härligt och färg och materialval på det nya köket förstärker den ljusa, öppna, känslan. Bordet placeras naturligt vid de två stora fönster som vätter ut emot framsidan.

Från köket når du sovrummet som ligger i den bakre delen av lägenheten vilket gör att utsikten pryds av den vackra skogen. Sovrummets storlek gör att du här på en snyggt sätt också lätt kan få in flera olika förvaringsalternativ.

Längre in i lägenheten till vänster från hallen finns ett rum som tidigare nyttjats som ”walk in closet”, men som också skulle kunna passa väldigt bra som exempelvis inneförråd.

Sedan kommer vi vidare in i ett stort vardagsrum med flertalet fönster som är i direkt anslutning till baksidan som gränsar till vacker natur.

Under renoveringen målades samtliga väggar och även tak i stilrent vitt. I taken finns spotlights vilket ger ett jämnt och behagligt ljus genom lägenheten.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
60.4 kvm
Avgift
4 247 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Markplanet (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-26

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Drottningvägen såldes av oss 2022-05-26. Se alla våra försäljningar i Rosersberg samt även på Drottningvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.