Apollovägen 32

Apollovägen 32

Slutpris

4 925 000 kr


Saltsjö-Boo— Nacka

Apollovägen 32


Slutpris
4 925 000 kr

Saltsjö-Boo— Nacka

Modernt vitt Myresjöhus/parhus i lugnt läge intill ståtliga tallar och grönska i barnrikt område. Apollovägen 32 bjuder upp till dans! Välkommen till visning.

Skafttomt så det är verkligen ett påtagligt lugn och perfekt för barnen att springa fritt och säkert. Tre uteplatser mot trädgårdstomt (japp - studsmatta får plats) och skogsdunge, ogenerat och insynsskyddat. Utmärkt planlösning med ytor för socialt umgänge intill varandra. Samtliga sovrum på övervåningen. Garage och uppfart med plats för bilar. Du ser naturreservatet från fönstren och det tar bara ynka tre minutrar till att vara inne bland träd och grönska med bland annat elljusspår och badsjöar. Närservice i Björknäs Centrum bara en kort promenad bort. Även Björknäs idrottsplats ligger en frisk promenad nära med bland annat friidrottsbana, fotbollsplan, hockeyrink och en mängd faciliteter för en aktiv ungdom. Björknässkolan och Johannes Petri skola ligger även de nära. Som de läser är det här ett boende som skapar förutsättningar för ett familjeliv med högsta levnadsstandard och livskvalitet.


Referensnummer
206 133
Boarea/biarea
110/6 kvm
Driftkostnad
33 891 kr/år
Tomtarea
713 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-11-27

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna villa på Apollovägen såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Apollovägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.