Hälsingevägen 15

Hälsingevägen 15

Slutpris

12 800 000 kr


Södra Lännersta— Saltsjö-Boo— Nacka

Hälsingevägen 15


Slutpris
12 800 000 kr

Södra Lännersta— Saltsjö-Boo— Nacka

Drömboende med terrass i sydläge & milsvid utsikt!

Välkommen till ett hus med högt, fritt och soligt läge i trevliga Södra Lännersta! Från vardagsrum, sällskapsrum och matsal nås en underbar terrass med milsvid utsikt. Fullt utrustat kök med matplats och utsikt i tre väderstreck. Möjlighet till 6 sovrum. Vidare erbjuder den nära 300 kvm stora villan två helkaklade badrum, varav ett med ångbastu. Separat ingång och en stor tvättstuga i souterrängplan. Bra förvaring i generösa förråd och klädkammare. Som sista huset på gatan har villan ett helt insynsskyddat läge.

Bad- och båtplatser finns några hundra meter från tomten. I området finns även fotbollsplan och lekplats samt grönområden och promenadstråk, exempelvis den fina strandpromenaden längs med Lännerstasundet. Inom några hundra meter finns flera förskolor, liksom skolor, tennisbana och restaurang. Cirka 350 meter från bostaden finns bussar till Slussen med 5-10 minuters mellanrum morgon och kväll. Södra Lännersta ligger i ett rakt söderläge invid Lännerstasundet som leder ut till Baggensfjärden.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
214/80 kvm
Driftkostnad
37 300 kr/år
Tomtarea
5 280 kvm
Rum
10 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.