Hälsingevägen 15 / Södra Lännersta / Saltsjö-Boo / Nacka

Drömboende med terrass i sydläge & milsvid utsikt!

Slutpris
12 800 000 kr
Boarea/biarea
214/80 kvm
Driftkostnad
37 300 kr/år
Rum
10 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Hälsingevägen såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Hälsingevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lännersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett hus med högt, fritt och soligt läge i trevliga Södra Lännersta! Från vardagsrum, sällskapsrum och matsal nås en underbar terrass med milsvid utsikt. Fullt utrustat kök med matplats och utsikt i tre väderstreck. Möjlighet till 6 sovrum. Vidare erbjuder den nära 300 kvm stora villan två helkaklade badrum, varav ett med ångbastu. Separat ingång och en stor tvättstuga i souterrängplan. Bra förvaring i generösa förråd och klädkammare. Som sista huset på gatan har villan ett helt insynsskyddat läge.

Bad- och båtplatser finns några hundra meter från tomten. I området finns även fotbollsplan och lekplats samt grönområden och promenadstråk, exempelvis den fina strandpromenaden längs med Lännerstasundet. Inom några hundra meter finns flera förskolor, liksom skolor, tennisbana och restaurang. Cirka 350 meter från bostaden finns bussar till Slussen med 5-10 minuters mellanrum morgon och kväll. Södra Lännersta ligger i ett rakt söderläge invid Lännerstasundet som leder ut till Baggensfjärden.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration