Månskensvägen 42 / Saltsjö-Boo / Nacka

Sjönära radhus i barnvänligt område!

Slutpris
4 995 000 kr
Boarea/biarea
99/23 kvm
Driftkostnad
37 120 kr/år
Tomtarea
224 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-22
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Månskensvägen såldes av oss 2018-03-22. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Månskensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltsjö-Boo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till trivsamt och väldisponerat radhus inrymmandes 4 sovrum, fräscht kök, stort vardagsrum, rymlig tvättstuga, två duschrum, vindsutrymme, altan mot skogsparti och stor takterrass med utsikt mot Myrsjön. Vid husets entrésida finns ett stort förråd och plats för två bilar. Fastigheten ingår i Månskensbergets samfällighet som har två lekplatser, gemensamt förråd för trädgårdsredskap och två parkeringsområden för gäster.
Här bor ni med absolut närhet till natursköna områden med sjöar, motionsspår, skola, förskola och utmärkta bussförbindelser med hållplats ca 100 m från huset.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten