Morkullevägen 6

Morkullevägen 6

Slutpris

7 850 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Morkullevägen 6


Slutpris
7 850 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Villa i Segeltorp söker ny ägare med krav på lugnt och barnvänligt läge.

Det är något speciellt med huset på Morkullevägen. 1976 valde säljaren omsorgsfullt den tomt som huset idag är placerat på och har tills idag bara haft en ägare. Hela huset har en genomtänkt planlösning och har en tidstypisk arkitektur med generösa sällskapsytor och fönsterpartier. Entréplanet erbjuder vardagsrum i vinkel, tre sovrum, badrum samt ett kök. Nedre planet rymmer ett allrum med en braskamin, sovrum, badrum, tvättstuga samt förråd. Härlig tomt med både plana och lätt kuperade delar. Njut av äppelträd, bärbuskar och persikoträd. Det suveräna läget med närhet till skolor, kommunikationer och service gör att hela familjen kommer att trivas i många år framöver. Välkomna.


Boarea/biarea
136/46 kvm
Driftkostnad
39 347 kr/år
Tomtarea
1 174 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-14

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Morkullevägen såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Morkullevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.