Kolartorpsvägen 3B

Kolartorpsvägen 3B

Slutpris

5 215 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Kolartorpsvägen 3B


Slutpris
5 215 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Välkommen till denna charmiga 30 -tals villa med högt fritt läge och strålande utsikt ut över nejden. Husets boyta är fördelat över två våningsplan som kontinuerligt renoverats och moderniserats efter behov. I entréplan finns kök, renoverat 2009 med separat matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för trevliga middagar och socialt umgänge. På ovanvåningen finns två rymliga sovrum samt badrum och en liten hall med balkong. Källarvåningen är i princip oinredd, här finns en rejäl utvecklingspotential för den som så önskar. I dag erbjuds här groventré, tvättstuga, pannrum samt förvaring.

Runt om huset löper stor altan där Du förflyttar dig, din kaffekopp och solstolen allt efter solens gång. I den välskötta trädgården på huset baksida finns gott om utrymme för både stora och små. Här finns fruktträd, bärbuskar och en mängd perenna växter (se bifogad karta) man kan ana att närliggande Zetas trädgård har fått besök fler än en gång...

På Kolartorpsvägen trivs du som vill bo i perfekt symbios mellan storstad och natur. Fina strövområden kring Kolartorpet, Långängen och Gömmarens naturreservat med bad,skidåkning och långa sköna promenader i närområdet. Kommunikationer, skolor och förskolor finns också på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
95/48 kvm
Driftkostnad
34 478 kr/år
Tomtarea
827 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.