Värnstigen 34, 2 tr

Värnstigen 34, 2 tr

Slutpris

1 505 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Värnstigen 34, 2 tr


Slutpris
1 505 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Perfekt mindre och ytterst välplanerad, ljus tvåa med många fönster, gott om garderober och stor, möblerbar balkong mot innergården. Tufft renoverad lägenhet med hall med klinkergolv och inbyggd klädgarderob, läckert, fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med högblanka, vita luckor, platsbyggt barbord samt kyl/frys, spis, fläkt, mikro och diskmaskin. Stort sovrum med fyra garderober och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum i vitt och blått med takdusch och duschväggar av glas. Belägen i populärt område i Segeltorp i omtyckta och stabila Brf Majoren som har hållit månadsavgifterna oförändrade länge. Trivsam innergård med grillplats och moderna hus från 1995 med tvättstugor, förråd, festlokal, bastu, garage och parkeringsplatser. Bra kommunikationer med närmaste buss ca 200 meter från lägenheten. Ca 15 minuters promenad till Skärholmen och Fruängen med tunnelbana och Kungens Kurva med Ikea, matbutiker, shopping och biografer. Nära till naturområden, badplatser och belysta löparstråk.


Referensnummer
190 772
Boarea
36.5 kvm
Avgift
3 096 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Såld
2014-10-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.