Segersängsvägen 106 / Segersäng / Nynäshamn

Härligt hus från 1909 med närhet till natur, goda kommunikationer & skola!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
101/11 kvm
Driftkostnad
33 390 kr/år
Totalareal
1 204 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Segersängsvägen såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Segersäng samt även på Segersängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segersäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta mysiga hus ligger i Segersäng. En by med fin gemenskap och endast 30 minuter med bil från Globen. Underbart hus från 1909 med tre sovrum, trevligt kök med vedspis, allrum med kakelugn, vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster, två eldstäder i sovrummen, nytt helkaklat badrum som är förberett för VA, nytt pannrum som även det är förberett för VA. Huset kombinerar sekelskiftescharm med alla moderna bekvämligheter. Trädgården är en plats för hela familjen med utrymme för lek och lugn. För den odlingsintresserade finns olika fruktträd, bärbuskar, jordgubbsland och rabatter. Endast en minut till tåget och närhet till förskola.

Letar ni efter ett hus med charm men ändå vill ha den vardagliga lyxen, kom och kika på Segersängsvägen 106!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration