Solgläntan 3 / Segersäng / Nynäshamn

Ett hus för drömmar i lantligt område med bullerbykänsla!

Slutpris
5 525 000 kr
Boarea
158 kvm
Driftkostnad
43 158 kr/år
Tomtarea
1 463 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Solgläntan såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Segersäng samt även på Solgläntan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segersäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!

I vackra Segersäng blir det lantliga boendet din livsstil. Mitt i naturen med närhet till Stockholms skärgård, ridning, golf, fiske, skog och ängar finner du en plats som ger harmoni för både kropp och själ. Med endast 30 minuter till Globen finns nu möjligheten att köpa detta fantastiska hus med bullerbykänsla! Underbar tomt i högt och soligt läge med härlig utsikt mot skogsdunge, stor solig altan med gott om plats för utemöbler och möjlighet att umgås, stort underbart lantkök med vedspis och tillhörande skafferi, två fräscha badrum, tre sovrum, två allrum varav ett med vacker kakelugn, carport, två förråd, vind, vattenburen golvvärme i bottenvåningen, centraldammsugare och mycket mer. Här bor du endast ett par minuter från motorvägen och har även närhet till pendeltåg och smidiga kommunikationer till centrala Stockholm. Detta hus har allt du kan önska dig och lite till!

Varmt välkommen till Solgläntan 3!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.