Haga Nydal / Sigtuna - Nydal / Sigtuna

Utgångspris
1 900 000 kr
Tomtarea
1 652 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Sigtuna Torslunda 7:10
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Bygg Ditt drömhus i en hästby med en välutrustad hästgård i centrum. Du bestämmer hur stort Du vill bygga. Möjlighet till stallplats efter Dina önskemål. Tillgång till ridhus och utevolter. Ridvägar i skogen mot ridkort. Ytterligare 7 ridhus inom en mils radie.

I den trevliga byn Nydal c:a 9 km norr om Sigtuna Stad finns nu möjligheten att köpa en tomt med erhållet förhandsbesked om möjlighet till bebyggelse av enplanshus med inredningsbar vind och härligt söderläge på en ljus och öppen tomt. Förhandsbeskedet anger att husets storlek och höjd skall följa befintlig bebyggelse i området samt att komplementbyggnad, exempelvis garage, skall uppföras i 1 plan. I närområdet finns stora byggnader med komplementbyggnader.


Infart till tomterna sker via befintlig väg från Torsborgsvägen som även kommer att nyttjas för ytterligare tre tomter. Krav på avlopp via minireningsverk eller liknande föreligger vilket lämpligen dimensioneras för båda tomterna liksom en ny brunn. Fullständigt beslut om förhandsbesked av bygglov kan erhållas via mäklaren.

Tomterna ligger i en mycket trevlig landsbygd med Mälarkaraktär och öppna landskap samt skogsområden med en mångfald av bär och svamp. Inom en radie av en mil finns inte mindre än 8 hästanläggningar och 3 golfbanor. Pilsbo friluftsområde med badplats mittemot Skokloster Slott vid Mälaren finns på 3 km avstånd. Byn Nydal består av ett tiotal fastigheter och har fina hästanläggningar. Skolbuss finns till Sigtunas skolor och linjebuss från Uppsala/Knivsta till Sigtuna någon kilometer från tomterna. SJ- och SL-tåg passerar Knivsta Station mot Uppsala och Stockholm/Södertälje.

Bilder
Sponsrade länkar
Karta
Fakta
Fakta
Beskrivning
Gemensamhetsanläggningar
 • Sigtuna Torslunda Ga:2
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  1652 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Totalareal
  1652 kvm
 • Rättigheter förmån
  Officialservitut: Rätt att använda väg för utfart
 • Övriga rättigheter och belastningar
  Servitut förmån: Väg (infart från Torsborgsvägen).
Ekonomi
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform
  Tomt
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier