Uppsalavägen 33B / Sigtuna - Centralt / Sigtuna

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i centrala Sigtuna!

Totalareal
714 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
SIGTUNA RAGVALDSBO 1:187
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna tomt på uppsalavägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på uppsalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att någon gång få bo i ett alldeles nytt hus är en dröm som många har. Att dessutom själv vara med och bestämma hur huset ska utformas är kanske en chans man bara får en gång i livet.

I ett fridfullt, mysigt och uppvuxet villaområde med fågelkvitter och mycket grönska finns nu denna tomt med centralt läge i Sigtuna till salu. Det är en svagt sluttande skogstomt som ligger utom detaljplanerat område, vilket ger möjlighet att bygga olika hustyper. Läget är högt och ljust på toppen av berget.

Här har du nu chansen att förverkliga dina idéer och bygga ditt drömhus!

På bara några minuters promenad nås den mysiga stadskärnan med butiker, restauranger gym och caféer. Här finns också hamnen med strandpromenaden, minigolf och vattensport under sommartid.

Det är även gångavstånd till förskola, skola och busshållplats med buss mot Märsta, Arlanda, Knivsta och Bålsta. Ett kvarter bort, i det nya området Sigtuna Stadsängar, kommer det inom kort att finnas matbutik, vårdcentral, apotek, frisör och restaurang.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sigtuna Stad

Sigtuna Stad, Sveriges äldsta Stad med en genuin stadskärna och Stora Gatan med oförändrad gatusträckning sedan 1000-talet.

Närservice

I Sigtuna Stad finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan tänkbar service.

Fritid/Sport och nöje

Sigtuna erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS , Sigtuna Fritidscenter som har nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns drygt fem kilometer långa Strandpromenaden med belysning och sittbänkar. Vintertid kanske du tar en tur på långfärdsskridskor. I området Prästängarna finns idrottsanläggning med sporthall, judolokal, tennishall, tennis- och fotbollsplaner, utegym, skatepark och mindre slalombacke med släplift . I Sigtunas omgivningar finns det flera ridhus samt golfbana.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation till Märsta Station, Arlanda, Bålsta och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

Sigtuna har ett gott renommé som skolstad och i närområdet finns ett flertal förskolor och skolor samt gymnasium. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Tips & inspiration