Venngarn 672 / Sigtuna - Wenngarn / Sigtuna / Nyproduktion

Nybyggd villa!

Ängsvillorna, Wenngarn
Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
28 340 kr/år
Tomtarea
663 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2015-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Venngarn såldes av oss 2015-02-17. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Wenngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till etapp 2 av Ängsvillorna på Wenngarn, fristående villor i 1 1/2 plan med förhöjt väggliv i härligt läge på öppna ängar. Inflytt från augusti 2015.

Husen är en modern tappning av den traditionella svenska parstugan. För att få ett modernt utseende så har husen osymmetriskt placerade fönster samt moderna detaljer. Husen är av trä med slät faluröd panel, röda fönster och röda plåttak.

Husen håller en hög standard med bland annat platsbyggda kök med egna snickerier, köksbänk i svart granit, kakel och klinkers i badrummen, vattenburen golvvärme på båda planen m.m.

Villan är välplanerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning på entréplanet. Matsalen kan göras om till extra sovrum som tillval. Badrummet är placerat i mitten av huset och rymmer dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare och kommod med handfat.

Övervåningen rymmer 3 sovrum och en stor klädkammare. Även allrummet kan göras om till sovrum. Badrummet har dusch, toalett och kommod med handfat.

Färdigplanerad, plan tomt med gräsmatta och buskar. Det kommer finnas möjlighet att köpa trädgårdsskötsel till förmånligt pris.

Boende på Wenngarn kan fritt använda vissa utrymmen i slottet, har specialerbjudande från golfklubben och gymanläggningen i området och transfer till allmänna kommunikationer samt givetvis skolbuss för barn. Förskola kommer öppnas april 2015. För övrig information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se.

På sikt kommer 400 människor att bo och leva i denna historiska miljö, som med varsam hand anpassats till 2000-talet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.