Venngarn 370 G / Venngarn / Sigtuna

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
1 811 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Venngarn såldes av oss 2018-04-27. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig och rymlig 1:a på härliga Venngarn!
Lägenhetern som totalrenoverades år 2016 har ett parkettgolv av ek i varje rum samt vitmålade väggar. I badrummet ligger ett klinkergolv med golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt. Den stora balkongen (9 kvm) mot sydväst med härlig sol på eftermiddagen och kvällen. Huset ligger lite avskilt och har utsikt mot vattentornet.

Ett stort förråd ingår till lägenheten och man är garanterad en parkeringsplats. Pris för parkering är 200 kr/månad. Gratis besöksparkering finns i området.

Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer.
På området finns det massor att göra. Varför inte prova på att rida Islandshästar? Träna på utegymmet eller det stora gymmet inomhus? Det finns ett mysigt bageri och café där man kan köpa sitt frukostbröd eller äta frukostbuffé på helgerna. Är det mat du är ute efter finns det också flera alternativ. I den vackra slottsparken är det fantastiskt att ta en promenad, särskilt när solrosorna blommar! I området finns många andra vackra strövområden. Det finns även en förskola.
För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration