Venngarn 282 / Sigtuna - Venngarn / Sigtuna

Rymlig villa med fantastisk utsikt!

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea/biarea
210/50 kvm
Driftkostnad
41 761 kr/år
Totalareal
968 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Venngarn såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Venngarn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Venngarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fantastisk vidsträckt utsikt över hagar och ängar ligger denna stora och välplanerade villa i en mysig slottsmiljö och i ett bysamhälle!

Villan har 3 våningar och i det första planet finns ett inbyggt garage vilket även nås inifrån huset. Utöver det finns även ett sovrum, stor tvättstuga, förråd, hall och gäst WC på entréplanet.

Det mellersta planet har stora öppna sociala ytor som inbjuder till samvaro. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för både en soffgrupp samt matsalsbord. Här har man fönster åt tre väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Vyn från dessa fönster över hagarna är magisk. I vardagsrummet finns en mysig öppen spis. Köket är välplanerat och har fina materialval som svart granit som bänkskiva. På mellanplanet finns även en hall och ett duschrum med WC.

Det övre planet har ett stort allrum, WC och tre sovrum varav master bedroom har ett duschrum ensuite!

I området finns det många barnfamiljer och det ordnas även många aktiviteter för barnen, som t.ex gratis filmvisning på sommaren, matning av getterna på helgerna mm.

På Venngarn finns förskola, bageri, slottscafé, gym, företagscenter och så naturligtvis slottet med dess härliga park. På bageriet kan du på söndagar äta en härlig frukostbuffé och på lördagar har de soppbuffé.
För att se mer vad som händer på Venngarn besök www.wenngarn.se eller de boendes egna sida www.byabladetwenngarn.se

Till Sigtuna är det ca 4 km och för skolbarnen finns det skolskjuts. Till Sigtuna är det vacker cykelväg genom Viby by.
Det finns en gratisbuss från Venngarn till Arlanda via Sigtuna som går några turer på förmiddagen och några turer på eftermiddagen. Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Välkommen till Venngarn

Bo i bysamhället Venngarn!

Området

Venngarn är ett mindre bysamhälle med ca 400 invånare 4 km utanför Sigtuna. Området är byggt runt det fantastiska slottet med dess vackra park. På 2000-talets Venngarn, precis som på medeltidens, kretsar livet kring slottet och kring gemenskap. Det är en öppen slotts- och parkmiljö anpassad för den moderna människans sätt att leva och vara.

Fritid och närservice

Området erbjuder diverse aktiviteter som utegym, gym, ridning av Islandshästar, företagscenter samt café både i bageriet och i slottet.

Kommunikationer

Det finns en gratisbuss från Venngarn till Arlanda via Sigtuna som går några turer på förmiddagen och några turer på eftermiddagen. För tidtabell se www.framtidsbussen.nu. Vid väg 263 finns flera bussar mot Sigtuna, Arlanda, Bålsta och Uppsala.

Förskolor och skolor

På Venngarn finns en förskola. Wenngarns förskola är en förskola som drivs i privat regi. Det är två avdelningar på förskolan med åldrarna 1-3 år och 3-5 år. Skola finns inne i Sigtuna och dit tar man sig med skolbuss.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.