Tureholmsvägen 49 / Färingsö Skå Ekerö / Skå / Ekerö

Slutpris
4 400 000 kr
Referensnummer
144 248
Boarea
298 kvm
Driftkostnad
55 200 kr/år
Tomtarea
2 774 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2014-06-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Tureholmsvägen 49 såldes av oss 2014-06-21. Se alla våra försäljningar i Skå

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färingsö Skå Ekerö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du byta liv? Underbart lantligt med hagar och ängar utanför fönstret, ändå bara 2 mil från tull. Du är inne i stan på en halvtimme. En riktig familjevilla med rum till allihop. Eller kanske anpassa del av huset till företaget? Spännande lösningar med en 1800-talsdel resp 1700-talsdel ihopbyggda 1990. Härligt bondkök med öppet mot vardagsrum och 4,8 m i tak. Ett stort loft. Glasveranda. Sex dörrar ut på tomten. Två altaner. Plats för fyra bilar på infarten. Fantastisk plan trädgårdstomt med härlig grönska. Obs en separat byggnad med stall ingår, med golvarea om 140 m2 och en lika stor oinredd vind med drygt 4 m i tak. Tycker du om hästar? Det ligger ett ridcenter på andra sidan vägen. Tycker du om golf? Här bor du några hundra meter från en golfbana. Service nära med 1100 m till Ica Skå, öppet 08-22 (09-21). Jag vet att ni kommer att trivas här! Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.