Järnbärarvägen 6 / Bredäng / Skärholmen / Stockholm

Slutpris
1 635 000 kr
Referensnummer
175 735
Boarea
62 kvm
Avgift
3 144 kr/mån
Driftkostnad
325 kr/mån
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnbärarvägen 6 såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Skärholmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hörnlägenhet med helt fri utsikt i två väderstreck och helt utan insyn. Hall med klädavhängningsdel samt garderobsvägg med hela åtta garderober med överskåp. Vardagsrum med parkettgolv, stora fönsterpartier gör att lägenheten känns ljus och luftig. Arbetskök renoverat 2004, gott om skåpsförvaring, kyl samt spis. Skjutdörr mellan kök och matplats. Från matplatsen nås balkongen som ligger med västläge. Helkaklat badrum med badkar, handfat, toalett samt tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Välskött fastighet där det mesta är gjort 1996. Gångavstånd till tunnelbanan och Bredäng C. Snabbt tillträde för den som önskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.