Storvreten 3

Storvreten 3

Slutpris

1 450 000 kr


Skebobruk— Norrtälje

Storvreten 3


Slutpris
1 450 000 kr

Skebobruk— Norrtälje

Sjönära fastighet med bastu, braskamin, fiber och luftvärmepump!

Välkommen till denna sjönära fastighet om 3 169 kvm i den trevliga bruksorten Skebobruk med rikt kulturliv och vacker natur. Fastigheten består utav

- Storstuga ca 40 kvm
- Sovstuga ca 18 kvm
- Bastustuga ca 15 kvm
- Gott om sovplatser (ca 8–10 st.)

En stor tomt med gräsmatta, fruktträd och bärbuskar – bjuder in till många sommarmiddagar och socialt umgänge. Byggrätten är totalt 80 m2 + 30 m2. Vidare finns goda uthyrningsmöjligheter. Vissa inventarier kan ingå i köpet.

Huset bär på en unik charm – spröjsade fönster, eldstad och rustika trägolv ger en hemtrevlig känsla. Från de spröjsade fönsterna i vardagsrummet kan du blicka ut mot grönska, badplats och sjön Närdingen. Med sin idylliska placering i Skebobruk har du nära till mycket: lokal pub, konsthall med hemgjord glass, museum, slakteri, deli. Här finns en livsstil som få andra byar kan erbjuda.

Välj detta sommarhus och njut av en bekväm och önskvärd livsstil. Här kan du ladda batterierna och slappna av, utan att behöva tumma på kvalitet och utbud. En plats du och din familj garanterat kommer att älska. Missa inte chansen att uppleva denna idylliska fastighet, välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Driftkostnad
14 085 kr/år
Tomtarea
3 169 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2024-05-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Storvreten såldes av oss 2024-05-16. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på Storvreten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.