Körsångarvägen 51 / Östra Skogås / Skogås / Huddinge

Sol från morgon till kväll - Nära pendeltåget och centrum - Barnvänligt!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
6 764 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Körsångarvägen såldes av oss 2020-05-05. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Körsångarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Skogås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Följ solen från morgon till kväll i detta trevliga BR-radhus med två uteplatser och en balkong! Här på Körsångarvägen 51 finns bara radhuslägenheter och områdets karaktär är verkligen barnvänligt och bilfritt! Trevliga gårdar och lekytor mellan husen som främjar lek och spring. Till detta radhus kommer man först in genom framsidans uteplats, där det också finns ett uteförråd. På nedre plan finns ett sovrum med klädkammare samt ett stort förråd som också kan användas som lekrum/gästrum. Mellanplanet har ett badrum från 2004 med såväl tvättpelare, dusch och badkar. Vidare finns ett kök med matplats och utgång till den trevliga uteplatsen med kvällsol. Vardagsrummet har utgång till balkong med förmiddagssol. Slutligen finns övre planet med två sovrum och en toalett.

Föreningen är välskött och har haft i princip samma månadsavgifter senaste sex åren. Här finns p-platser och garageplatser att hyra billigt för medlemmarna, samt dessutom en trevlig föreningslokal man kan nyttja för större sammankomster. Husen ligger nära förskolor och skola, samt på bara ett par minuters gångväg är man vid pendeltågsstationen som endast tar 21 minuter in till Stockholms City. I Skogås centrum finns också mataffär, restaurang, gym och andra serviceställen. Till Farsta centrum är det nära kommunalt eller med bil. Drevvikens vatten och naturreservat ligger också på kort avstånd och här finns badmöjligheter och promenad- och löpstråk för den som vill ut och röra på sig.

Varmt välkommen till Körsångarvägen 51 i Skogås!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.