Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Sköndal / Fanny Brates Väg 41

Gränsande till koloniområdet i Lilla Sköndal finns detta eleganta hus där inflyttning skedde för tre månader sedan. Nytt och superfräscht, rikligt med tillval och med suverän planlösning i lugnt hörnläge ligger detta kedjehus. Du blir granne med koloniområdet, har ett stenkast till naturreservatet och en 15 minuters gångväg ner till Drevviken. Insidan är som en dröm med ett ljust kök som har stora glaspartier och utgång till uteplatsen och gräsmattan. På tomten finns gott om plats för studsmattan, lek och busiga barn. Vardagsrummet har egen terrass och här ges tid för avkoppling och mys framför braskaminen.
Övervåningen har fått härlig rymd med sitt snedtak där höjden är ca tre meter! Ett mysigt allrum, tre sovrum och ett badrum med badkar som tillsammans ger dig ett riktigt drömhem.
Mer finns att skriva om huset med två badrum, två terrasser och praktisk tvättstuga men vi låter bilderna tala sitt tydliga språk och säger: Huset MÅSTE upplevas på plats!

Utmärkta kommunikationer med bussar från Tyresövägen som tar 9 minuter till Gullmarsplan. Buss 181 går i området mellan Farsta centrum och Skarpnäck med tunnelbana och service.

VÄGBESKRIVNING: Kör till slutet av Maria Röhls väg. Håll höger in på byggområdet. Fortsätt till första korsningen. Sväng höger. Radhus på vänster sida, pågående bygge på höger sida. Ta första vänster vid de gula husen. Fortsätt till nummer 41. (Adressen finns med på Hitta.se men inte andra karttjänster).

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Sköndal
Fanny Brates Väg 41
Slutpris: 6 500 000 kr
Boarea: 132 kvm
Avgift: 4 969 kr/mån
Driftkostnad: 2 400 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sköndal / Fanny Brates Väg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.