Vinthundsvägen 55 / Sköndal / Stockholm

Slutpris
4 150 000 kr
Referensnummer
148 766
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
37 224 kr/år
Tomtarea
285 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Vinthundsvägen 55 såldes av oss 2014-05-09. Se alla våra försäljningar i Sköndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sköndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugnt och barnvänligt boende nära stan. I Norra Sköndal har man nära till allt - skog och natur, innerstan och kommunikationer.
Här finns ett barnvänligt och trevligt hus med fyra sovrum, stort kök och vardagsrum. Den inhängnade gården är idealisk för småbarnsfamiljen och den stora lekplatsen samt tennis- och fotbollsplan uppskattas av barn och ungdomar i alla åldrar. För den bilintresserade finns ett stort dubbelgarage.

Från hållplats Norra Sköndal går det direktbussar till Centralen och Gullmarsplan. Inom cykel och gångavstånd har man även Skarpnäcks t-banestation och bussar till bla Farsta.
Ca 5 minuters promenad till välsorterad Hemköpsbutik.
Cykelavstånd till Flatenbadet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.