Järnåldersringen 725 / Söderby / Haninge

Idylliskt radhus!

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
161 885
Boarea
64 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Driftkostnad
1 125 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnåldersringen 725 såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Söderby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idylliskt placerat Brf radhus om ca 64 kvm med de absolut bästa uteplatserna i området. Fräscht renoverat kök, vackert genomgående fiskbensparkett av högsta klass i hela huset. Charmigt vardagsrum med hela fyra fönster som skänker rikligt med ljus in i rummet, två sovrum, varav ett utan fönster, och två fina trädäckade uteplatser samt ett fint inglasat uterum. Båda uteplatserna är vända mot den grönskande tomten. Även en stenlagd uteplats vid entrén. I området finns både skola, förskola, lekplatser och fina promenadstråk. Välkomna hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.