Cirkusgränd 11

Cirkusgränd 11

Slutpris

3 150 000 kr


Centrala Sollentuna— Sollentuna

Cirkusgränd 11


Slutpris
3 150 000 kr

Centrala Sollentuna— Sollentuna

2:a i Centrala Sollentuna med två balkonger

**NYTT PRIS**Välkommen till denna fina tvåa alldeles bredvid Sollentuna centrum. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa tapeter. Det helkaklade badrummet är rejält tilltaget med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, skåp för förvaring, WC, handfat med kommod, handdukstork och dusch. Köket är stilrent utformat med släta vita luckor, svart bänkskiva och grått kakel. Vid matplatsen finns ett mycket praktiskt förråd/skafferi. Lättmöblerat vardagsrum som är öppet mot både kök och hall samt med utgång till den inglasade balkongen i sydväst. Rymligt sovrum med inbyggda garderober och utgång till lägenhetens andra balkong.

Här bor du alldeles intill centrum där det finns ett stort urval av butiker, mataffärer och restauranger. Busstation och pendeltågsstation ligger runt hörnet där du på kort tid tar dig in till t ex Stockholm city, Mall of Scandinavia och Arlanda.


Boarea
73 kvm
Avgift
4 293 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.