Almvägen 25B

Almvägen 25B

Slutpris

9 700 000 kr


Helenelund— Sollentuna

Almvägen 25B


Slutpris
9 700 000 kr

Helenelund— Sollentuna

Insynsfritt läge och generösa sociala ytor

Välkommen till denna högt belägna villa i attraktiva Helenelund med spännande arkitektur och generösa sociala ytor. Villan ligger insynsskyddad och har vidsträckt utsikt över området ända till Kista Tower åt ena hållet och till Väsjöbacken åt andra hållet. Trevlig uteplats i söderläge med stort trädäck där det finns plats för flera sittgrupper. Det finns också en balkong som har utgång från master bedroom. Entréplanet har 2,70 i takhöjd och vattenburen golvvärme. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och braskaminen bidrar både till mysfaktorn och uppvärmningen. Skulle man behöva ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och det finns plats för ytterligare tre bilar vid uppfarten. I garaget finns också en förråds-/verkstadsdel. Här bor du i ett attraktivt villaområde med närhet till butiker, restauranger och kommunikationer. Huset är besiktigat, radonmätt och energideklarerat. Varmt välkommen på visning!


Boarea
174 kvm
Driftkostnad
26 100 kr/år
Tomtarea
847 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-11-25

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Almvägen såldes av oss 2020-11-25. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Almvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.