Befälsvägen 20

Befälsvägen 20

Slutpris

8 700 000 kr


Viby— Sollentuna

Befälsvägen 20


Slutpris
8 700 000 kr

Viby— Sollentuna

En egen oas i barnvänliga Viby

Med ett högt och insynsskyddat läge mitt i barnvänliga Viby finner ni denna fina 1,5-plans villa! Perfekt för barnfamiljen som letar bostad med plats för hemmakontoret och med ett lugnt och tryggt läge med närhet till skolor och förskolor. Vacker tomt med fruktträd (körsbär, plommon och päron) och härlig yta för barnen att leka på. Det finns två fina uteplatser, båda med trädäck, så här kan du följa solen från soluppgången till solnedgången!

Villan har totalt 5 sovrum med möjlighet att bygga om utifall man vill ha fler sovrum. Badrummet på entrévåningen är helkaklat och har bastu, det finns även ett badrum med badkar på övervåningen. Köket är rymligt och erbjuder gott om plats för för större sällskap kring matplatsen vid de stora fönstren som skänker ett vackert ljusinsläpp. Vardagsrummet är ljust och insynsfritt och har fönster mot sydväst och utgång till altanen.

Bilen parkerar du bekvämt i garaget om du inte behöver garaget till förvaring förstås! Framför garaget finns det plats för tre bilar.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vacker natur och med ett stort utbud av skolor och förskolor. De flesta ligger på bekvämt gångavstånd och tar man bussen når man en av Stockholms mest populära gymnasieskola, Rudbecks gymnasium, på c:a 15 minuter. På några minuter når du Järvafältets naturreservat som har fina promenadstråk och trevliga rastplatser och badmöjligheter. Intill sjön Ravalen finns en visningsgård med djur som är populär bland barnfamiljer att besöka och där finns också ett mysigt café. Sjöarna Norrviken och Edsviken har också fina badplatser och vintertid plogas en fin skridskobana på Norrviken. Viby har flera motionsspår och ett välbesökt utegym. För den golfintresserade finns flera fina golfbanor i området och för den hästintresserade finns en ridskola i Viby på 10 minuters promenadavstånd. I Sollentuna finns Sollentunavallen (friidrott, ishockey/bandy/fotboll), Väsjöbacken för slalom och snowboard, sim- och sporthallar, flera gym, tennishall och bowlinghall.

För de minsta finns flertalet lekparker att välja mellan och Viby har även en fotbollsplan som nyttjas flitigt av både barn och ungdomar.

Vid Norrvikens pendeltågsstation finns en välsorterad ICA-butik, den välrenommerade delikatessbutiken Percys Kött samt restauranger som erbjuder både servering och hämtmat. Vid Rotebro och vid Häggviks handelsplats finns Coop och Willys, systembolag, apotek, blomsterbutik och flera restauranger.

På fem minuter går man till busshållplatsen där bussen går till Norrvikens pendeltågstation, ca 2,5 km. Pendeltåget till Stockholm C tar c:a 20 min, till Arlanda flygplats c:a 15 min och till Uppsala c:a 35 min.

Välkommen på visning!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Rum
6 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-05-28

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Befälsvägen såldes av oss 2021-05-28. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Befälsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.