Besvärsbacken 17

Besvärsbacken 17

Slutpris

6 100 000 kr


Helenelund— Sollentuna

Besvärsbacken 17


Slutpris
6 100 000 kr

Helenelund— Sollentuna

Charmig villa från 1925 med bra läge i Helenelund

Tillfälle att förvärva en otroligt charmig villa som ligger fint till i Helenelund. Med utsikt mot skogen och trädgårdstomt med flertalet äldre fruktträd är detta en riktig idyll. Här har du chansen att sätta din egen prägel på bostaden som är i behov av diverse upprustning och omvårdnad. Huset är byggt 1925 och utbyggt 1960. På nedre plan finner man hall, kök, WC, allrum, två sovrum , badrum och vardagsrum som ligger i en etage ner med utgång till en solig uteplats. På övre plan finns ytterligare ett kök, allrum och ett större sovrum med möjlighet att göra om till två mindre rum. Ute på gården finns även en friggebod.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till flertalet förskolor och skolor. Dessutom ligger Helenelunds pendeltågsstation och centrum med matbutik, gym och restauranger bara några minuters promenad bort vilket bidrar till den lokala servicen och kommunikationsmöjligheterna. Det har även planerats en Kistagren av tvärbanan som kommer gå via Bromma flygplats och ha sin ändhållplats vid Helenelunds station. Bygget påbörjades våren 2018 och planeras stå klart år 2023. Till närmaste busshållplats är det ca 300 meter och här går bland annat direktbussar till och från City i rusningstrafik. Vill du njuta av den vackra naturen behöver du inte gå mer än utanför dörren då villan gränsar till ett grönområde. Ner till Edsviken vatten är det sedan ca 20 minuters promenad där fina promenadstråk. trevliga badplatser och flertalet grillplatser finns belägna.

Detta är med andra ord ett lugnt och trevligt område, prefekt för barnfamiljen, men bra kommunikationer och vardaglig service inom gångavstånd!


Boarea/biarea
152/74 kvm
Driftkostnad
43 845 kr/år
Tomtarea
993.3 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-04-22

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Besvärsbacken såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Besvärsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.