Götavägen 1A / Töjnan / Sollentuna

Slutpris
5 995 000 kr
Referensnummer
47 355
Boarea
193 kvm
Driftkostnad
45 200 kr/år
Tomtarea
860 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Götavägen såldes av oss 2015-02-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Götavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Töjnan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en plan och fin hörntomt ligger denna fina 1,5 plans villa som har en separat uthyrningsdel i anslutning till garaget. Villan har en boyta på c:a 158 kvm och uthyrningsdelen c:a 35 kvm bestående av ett rum med pentry, helkaklad dusch/WC samt ett stort sovloft. Villan har stora, ljusa sällskapsytor och braskamin i vardagsrummet. På framsidan finns ett stort, inglasat uterum om 31 kvm med insynsfritt läge. På baksidan finns en stenlagd uteplats med murad grill. Både fasad, innerväggar och innertak målades om 2014. Här bor du i ett väl uppvuxet villaområde med närhet till skolor och förskolor, samt med närhet till pendel, bussar och butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.