Grankullevägen 5c

Grankullevägen 5c

Slutpris

7 500 000 kr


Viby— Sollentuna

Grankullevägen 5c


Slutpris
7 500 000 kr

Viby— Sollentuna

Stor familjevilla med högt och ogenerat läge

Med ett högt och ogenerat läge i trivsamma Viby ligger denna stora och fina familjevilla. Villan är uppförd av nuvarande ägare 1996. Övervåningen påbyggd 2000 av samma entreprenör som byggde ursprungshuset. Genomgående gedigna och påkostade materialval. Entréplan med stor och gemytlig sällskapsdel bestående av vardagsrum och matsal i fil. Från vardagsrummet når man det insynskyddade poolområdet på husets baksida. Mellan vardagsrummet och köket finns öppen spis som båda rummen kan njuta av. Modernt och exklusivt kök från Tibro med vita snickerier och rostfria vitvaror från Miele. Stor matplats i kökets burspråk. Fyra sovrum och tre helkaklade badrum, varav ett med både bubbelbadkar, dusch och bastu. Trädgårdstomt med fruktträd och insynsskyddande syrenhäckar. Stor trädäckad altan med infälld belysning och pool på husets baksida. Varmbonad friggebod. Garage med plats för en bil samt stenlagd uppfart med plats för ytterligare tre bilar. Barnvänligt område med närhet till vacker natur, skolor och förskolor.


Referensnummer
122 381
Boarea/biarea
233/5 kvm
Driftkostnad
44 779 kr/år
Tomtarea
1 028 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-03-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.