Häggviksvägen 23, 6 tr / Häggvik / Sollentuna

Slutpris
3 025 000 kr
Referensnummer
146 601
Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 061 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Häggviksvägen 23, 6 tr såldes av oss 2014-09-25. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häggvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet som ligger högst upp i huset och har balkong i väster med insynsfritt läge och fri utsikt. Den rymliga klädkammaren har fönster, vilket gör att den kan kan användas som ytterligare sovrum, arbetsrum eller liknande, allt efter önskemål. Lägenheten har öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och har fönster i tre väderstreck, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Den ligger mycket centralt med närhet till pendeltåg, bussar, affärer och restauranger. Sjön Norrviken finns på promenadavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.