Hedemoravägen 169

Hedemoravägen 169

Slutpris

5 325 000 kr


Viby— Sollentuna

Hedemoravägen 169


Slutpris
5 325 000 kr

Viby— Sollentuna

Enplanshus med inglasat uterum och spabad

Smakfullt renoverat enplanshus med generösa sällskapsytor, vackert inglasat uterum och insynsfri uteplats med spabad.

Huset är väldisponerat med de ljusa och trevliga sällskapsytorna som den centrala delen i huset. Sovrummen är ljusa och fina och två av dem har plats för dubbelsäng. Båda badrummen är helkaklade och har golvvärme. Det inglasade uterummet förlänger utesäsongen och uteplatsen är något alldeles extra, den är som en egen oas! Här kan du njuta av solen större delen av dagen eller njuta av en avkopplande stund i spabadet.

Med entré från uteplatsen finns ett varmbonat förråd som rymmer en hel del och några av grannarna har där installerat bastu. Bilen parkerar du i garaget som hör till huset (garage i länga). Det finns också gästparkeringar.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, golfbana och vacker natur. Det är gångavstånd till pendeltåget (c:a 10-15 minuter).

Varmt välkommen på visning!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
56 473 kr/år
Tomtarea
348 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-29

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna kedjehus på Hedemoravägen såldes av oss 2024-04-29. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Hedemoravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.