Holmbodavägen 36B / Rotebro / Sollentuna

Slutpris
6 950 000 kr
Boarea/biarea
143/72 kvm
Driftkostnad
42 000 kr/år
Tomtarea
1 682 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Holmbodavägen såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Holmbodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina villa som är belägen på en vacker och välskött tomt med härliga ytor för barnen att leka på! Villan har ljusa och fina sällskapsytor och i vardagsrummet finns en braskamin att mysa vid. Vill man sitta ute finns det flera fina uteplatser att välja mellan, en på baksidan med morgonsol, en vid gaveln med kvällssol, eller vid entrén där du har sol både på eftermiddagen och kvällen. Balkongen vetter söder, men den har tak som ger skugga. Villan har ett vidbyggt garage med gott om förvaring och ett rum inrett som kontor. Förutom plats i garaget finns utrymme för åtminstone fyra bilar vid garageuppfarten. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rotebro

Här bor du i ett trevligt område med närhet till både bra kommunikationer såväl som som fina naturområden.

Kommunikationer

Från Rotebro tar du dig lätt in till City eller norrut mot Arlanda och Uppsala med pendeltåg från stationen Rotebro. Härifrån går även flertalet bussar mot exempelvis Sollentuna station och Kallhäll.

Natur och fritid

Rotebro angränsar till grönskande Järvafältet i både väst och norr och till Norrviken i öst vilket ger goda möjligheter till både bad och trevliga promenader i skogen. Här finns även tre olika golfbanor för golffantasten och gym för den som önskar.

Barnomsorg och skolor

Här finns det gott om förskolor och grundskolor inom gångavstånd eller en kort busstur bort. Några exempel på förskolor är Solglimten, Montessoriförskolan Delfinen och Futuraskolan, men det finns många fler. Om man istället ser till grundskolor är några exempel på dessa Gillboskolan (3-9), Mikaelskolan (F-9) och Futuraskoloan (F-9), men åter igen finns det många fler i området. För mer information om Sollentunas utbud av förskolor och skolor, vänligen besök kommunens hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/

Affärer och restauranger

I Rotebro hittar du både matbutiker, apotek, vårdcentral och restauranger, allt för att kunna möta dina behov på hemmaplan. Här finns även Rotebro handelsplats med ännu fler butiker, mataffärer, restauranger och Systembolaget samt Lek och Bus som är perfekt för barnen så att du kan handla i lugn och ro.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.