Idrottsvägen 29 / Norrviken / Sollentuna

Slutpris
5 495 000 kr
Referensnummer
195 275
Boarea/biarea
149/84 kvm
Driftkostnad
18 800 kr/år
Tomtarea
925 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Idrottsvägen 29 såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga villa från 1909 som är fint belägen på en hörntomt i ett attraktivt, uppvuxet villaområde intill Norrvikens vatten. Villan har stora, ljusa rum med högt i tak och två öppna spisar. Bergvärmen ger låga driftkostnader. Huset har bra förvaringsutrymmen samt garage i källaren. På tomten står en friggebod. Tomten är lummig och har flera äppelträd av olika sorter, plommonträd, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, vinrankor och ett växthus. Villan har ett fint läge med gångavstånd till skolor och förskolor. Till pendeln tar det ungefär 5 minuter att gå. Huset är besiktigat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.