Kornettvägen 33

Kornettvägen 33

Slutpris

10 000 000 kr


Viby— Sollentuna

Kornettvägen 33


Slutpris
10 000 000 kr

Viby— Sollentuna

Ljus och rymlig 1,5-plans villa med pool

Välkommen till en mycket ljus och fin 1,5-plans villa med pool i barnvänliga Viby! Entrévåningen består av ett ljust och trevligt kök, ett generöst vardagsrum med braskamin, två sovrum, ett badrum, en klädkammare och en tvättstuga med separat entré. Övervåningen består av ett mysigt allrum, badrum och två generösa sovrum. Önskar man fler sovrum gå det att dela av båda sovrummen på övervåningen, alternativt att dela av vardagsrummet och ändå ha en härlig sällskapsyta kvar. Den rymliga altanen och poolen vetter mot sydväst och nås från både vardagsrummet och köket. Det är golvvärme i hallen, badrummen och i tvättstugan, där det är klinkergolv. I övriga utrymmen är det vackert ekparkettgolv. Till huset hör också ett garage och förråd. Här bor du i ett naturnära område, ett stenkast från skolorna (tre stycken) och med flera förskolor på nära gångavstånd. Till busshållplatsen tar det bara någon minut att gå och bussen tar dig till Norrvikens station, där du har endast 20 minuters resväg in till stan med pendeln. Närmaste mataffär finns vid Norrviken och storhandla kan du göra på flera ställen inom 10 minuters bilavstånd. Området har gott om lekplatser och ligger intill det mycket omtyckta naturreservatet Järvafältet med sina fina promenad- och cykelvägar.


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
23 099 kr/år
Tomtarea
957.4 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-12-08

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Kornettvägen såldes av oss 2021-12-08. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kornettvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.