Landsnoravägen 47 / Landsnora / Sollentuna

Slutpris
10 200 000 kr
Referensnummer
138 975
Boarea/biarea
195/100 kvm
Driftkostnad
30 700 kr/år
Tomtarea
867 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
3 plan
Såld
2014-03-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Landsnoravägen 47 såldes av oss 2014-03-07. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landsnora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilfulla arkitektritade villa som har ett attraktivt läge nära Edsvikens vatten. Villan inrymmer en separat lägenhet samt kontor som kan hyras ut tillsammans eller var för sig. Totalytan är 295 kvm. Bergvärmen ger låga driftkostnader och det är golvvärme i alla våningsplanen. Villan har en öppen och tilltalande planösning, många vackra detaljer och smarta lösningar. Villan ligger på en vacker och insynsskyddad trädgårdstomt med pool, inglasat uterum, växthus och flera uteplatser. Så här års kan du också njuta av utsikten över Edsviken. Längs vattnet finns fina promenadvägar och du kan promenera till Edsbacka Bistro. På promenadavstånd finns också bad- och sportanläggningar, shopping och mataffärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.