Lomvägen 41 / Kärrdal / Sollentuna

Ljus etta med praktisk planlösning.

Slutpris
1 060 000 kr
Referensnummer
165 597
Boarea
29.5 kvm
Avgift
1 506 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lomvägen 41 såldes av oss 2014-09-17. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga etta med centralt läge i Kärrdal. Stort ljust rum med ekparkett och vita väggar, Kök/hall med praktisk förvaring och badrum med dusch. En välplanerad bostad i gott skick.

Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi, belägen nära natur och bad. Precis runt knuten har man Sjöbergs centrum med livsmedelsbutik, kiosk och restaurang.

Utmärkta bussförbindelser finns till Täby centrum, Mörby centrum, Sollentuna centrum, Kista centrum, Karolinska och Danderyds sjukhus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.