Murkelvägen 51 / Kvarnskogen / Sollentuna

Idylliskt invid skogen

Slutpris
3 820 000 kr
Referensnummer
112 797
Boarea
125 kvm
Avgift
5 142 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans parhus
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murkelvägen 51 såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bilfri återvändsgata och med skogen som närmaste granne ligger detta trivsamma parhus. Området uppfördes av JM 1996 och består av 13 parhus med 26 bostadsrätter med upplåten mark. Murkelvägen 51 har ett ogenerat läge längst in i området. Huset disponeras i två plan med totalt fyra sovrum och två badrum. Till huset hör en carport med förråd.

Kvarnskogen är ett naturskönt område nära skog och promenadstråk utmed Edsvikens vatten samt bad vid Rösjön. I området finns en förskola och på bekvämt cykelavstånd ligger både Rösjö- och Gärdesskolan (låg- och mellanstadium).

Bussarna stannar precis utanför infarten till området, på Danderydsvägen. Med dessa bussar når man exempelvis Danderyds Sjukhus, Edsbacka, Sollentunavallen, Sollentuna station, Karolinska Sjukhuset, Kista Centrum, Täby Centrum och Arninge. Med bil tar det ca 20 minuter till Stockholm City och 25 minuter till Arlanda.

Närmaste mataffär finns i Edsbergs centrum samt bl. a apotek, florist, kemtvätt, frisörer, gym, restauranger och konditori. I närområdet finns två stora köpcentrum, Sollentuna Centrum och Stinsen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.