Solängsvägen 80 / Solängen / Sollentuna

Smakfullt renoverat och uteplats i söderläge

Slutpris
5 470 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
31 660 kr/år
Tomtarea
279 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Solängsvägen såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Solängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt och fint läge och närhet till sjön Norrviken ligger detta smakfullt renoverade radhus. Det är i genomgående bra skick och har ljusa och fina rum. Uteplatsen och trädgården har bästa solläge och här finns trädäck med markis och en fin gräsyta för barnen att leka på. Det är 4 sovrum på övervåningen och det finns möjlighet att sätta upp en vägg på entrévåningen för att få ett sovrum till om man så önskar. Master bedroom har access till en egen dusch/WC. Två av sovrummen har utgång till balkongen. Det är gott om förvaringsutrymmen med två klädkammare/förråd på övervåningen, ett vindsutrymme samt ett separat förråd vid entrén. Till radhuset hör också en garageplats , där kostnaden ingår i samfällighetsavgiften. Här bor du nära sjön Norrviken som erbjuder bad sommartid och fin skridskoåkning vintertid på plogad bana. Här bor du nära naturreservat, sportanläggningar och skolor för alla åldrar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.