Steglitsvägen 45 / Sjöberg / Sollentuna

Slutpris
9 800 000 kr
Boarea/biarea
156/14 kvm
Driftkostnad
41 950 kr/år
Tomtarea
1 032.5 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Steglitsvägen såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Steglitsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med egen uppfart på en plan naturtomt med skogen som granne finner du denna familjedrömsvilla med inglasat uterum, bubbelpool och kakelugn.

Precis på kommungränsen mellan Sollentuna och Danderyd har du Steglitsvägen, här bor du i ett barnvänligt villakvarter och har din egen grind och stig till skogen.

Tomten är väl tilltagen och ger rum för såväl lek och fest som lyxig avkoppling i den egna nedsänkta bubbelpoolen. Det 14 kvm stora inglasade uterummet är som inklätt i frodiga vinrankor och vyn är i övrigt av grönskande skog.

Huset är väldisponerat med ett socialt entréplan med stort kök och vardagsrum som bjuder på allt från påkostade materialval till mysiga detaljer som kakelugnen i vardagsrummet. På entréplanet finns även en modern tvättstuga med golvvärme och praktisk groventré samt ett väl tilltaget duschrum med wc.

Det övre planet samlar familjens sov- och arbetsrum men ger också plats för allrum och förvaring. Här bjuds även på ytterligare vardagslyx genom ett badrum utrustat med såväl spabadkar som bastu.

Utöver den egna uppfarten med gott om plats för parkering finns ett stort garage med plats för bil med tillbyggd förvaringsyta och praktisk vind.

Ca 500 m från bostaden finns Sjöbergs busshållplats från vilken du kan åka mot såväl Danderyds sjukhus för anslutning med tunnelbana som mot Sollentuna C för anslutning med pendeltåg.

Välkommen till denna familjedrömsvilla med extra av allt i ett underbart naturnära läge, välkommen till Steglitsvägen 45!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.