Storbergsliden 26 / Landsnora / Sollentuna

Slutpris
6 800 000 kr
Referensnummer
127 978
Boarea/biarea
146/66 kvm
Driftkostnad
22 552 kr/år
Tomtarea
1 411 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Storbergsliden 26 såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i Sollentuna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landsnora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig trävilla belägen på en stor hörntomt mitt i attraktiva Landsnora med närhet till Edsvikens vatten. Härlig trädgård med massor av fruktträd och gott om utrymme för barnen att leka på. Insynsskyddad uteplats i sydvästläge. Villan är bra planerad och har generösa sällskapsytor och öppen spis. Det är också gott om förvaringsutrymmen. Det finns garage samt plats för flera bilar vid infarten. Bergvärmen ger låga driftkostnader. Här bor du i ett lugnt och naturnära läge. Längs Edsvikens vatten finns fina promenadvägar och du kan promenera till Edsbacka Bistro. På promenadavstånd finns också bad- och sportanläggningar, shopping och mataffärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.